Achizitii publice

agentie de publictatate

SC BEST ADVERTISING & CONSULT SRL are o vasta experienta in planificarea, implementarea si derularea contractelor cu organizatii care sunt finantate total sau partial de bugete publice (europene, nationale centrale sau locale).

De-a lungul timpului am derulat proiecte si am implementat campanii alaturi de: Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca, Ministerul Finantelor Publice, Consiliul Judetean Suceava, Ministerul Turismului, CNS Cartel Alfa, Agentia de Strategii Guvernamentale, Agentia Domeniilor Statului. Am avut tot timpul un feed back pozitiv din partea clientilor nostri, fapt demonstrat si de certificatele constatatoare si recomandarile primite de la autoritatile contractante cu care am colaborat.

Cunoasterea exacta a mecanismelor de implementare ne claseaza ca lideri in topul companiilor de specialitate (achizitii publice in domeniul Publicitate) din Romania in ceea ce priveste promovarea proiectelor. Din dorinta de a fi cei mai buni am reusit ca mai mult de jumatate din echipa noastra cu care lucram sa fie cei mai bine pregatiti in acest domeniu, fiind absolventi ai cursurilor de experti in achizitii publice.