Agentie de publicitate

Happy to bring you awareness!

agentie de publicitatate

Best Advertising este o agentie de publicitate full-service, specializata in media buying si media planning ce a luat nastere in 2003. Inca de la inceput, ne-am propus sa fim cei mai buni in ceea ce facem.

Astazi, dupa 12 ani, BEST ADVERTISING, inseamna profesionalism, experienta, preocupare pentru rezultate si focusare pe oferirea celor mai bune si targetate servicii pentru clientii nostri, de aceea facem parte din primele 20 de companii, conform topului national al firmelor private din Romania, la categoria Publicitate.

Deoarece, numai o comunicare eficienta face posibila planificarea si programarea, coordonarea si controlul, motivarea, consultarea si participarea activa a membrilor organizatiei la infaptuirea scopurilor propuse, BEST ADVERTISING are capacitatea de a va rezolva toate dificultatile intampinate in comunicarea organizationala.
Va vom ghida pe parcursul intregului proces si ne vom asigura ca la fiecare pas reusim sa va depasim asteptarile.

Am cladit o relatie speciala cu toti furnizorii pentru a avea capacitatea de a oferi clientilor nostri cele mai bune oportunitati media.

Flexibilitatea si seriozitatea de care dam dovada ne-au consolidat imaginea pas cu pas si ne-au adus an de an recertificari ale organismelor responsabile cu asigurarea calitatii. Suntem acreditati ISO 9001:2008 si ISO 14001:2004.
Pentru siguranta si increderea clientilor nostri monitorizarile sunt furnizate de urmatoarele institutii independente:

  • BRAT
  • SNA
  • ALFA CONT
  • ARMA - KANTAR MEDIA, GFK